Entremattor och dess skötsel fixar vi på Rent.se åt er. Välj storlek och hur ofta ni önskar att vi kommer och hämtar för tvätta. Läs mer om alternativen här.

Restaurangtvätt via Rent.se innebär att ni alltid har tillgång till rena dukar, servetter och slängar för köket samt rena fräscha kläder till personalen, tvättade med yrkesstolthet och hållbarhet i hela processen.

Vi tvättar arbetskläder åt alla typer av verksamheter som industrier, bagerier och byggnadsarbetare. När det kommer till Arbetskläder så vet vi att säkerhet är prioritet nummer ett hos våra kunder och dess anställda.

Textilservicen till hotell och andra verksamheter med övernattning är en av de viktigaste samarbetsparters ni väljer. Se till att välja en som kommer finnas där för er och hittar en servicenivån som ni önskar och passar er verksamhet bäst. Se till att välja RENT.se.

För att tvätta mattor samt textilgolv som heltäckningsmatta eller andra textilgolv använder vi på RENT:se en Carpet Clean. Det är en torrtvättmetod som är 100% ekologisk och skonsam mot både mattor, textilgolv och miljön.

Skall ni anordna bröllop, fest, catering eller ett event och vill höja intrycket och skapa en fin och härlig inramning genom att använda vita dukar och servetter så kan vi på RENT.se hjälpa er med detta.

Oavsett om du vill fräscha upp ett favoritplagg eller om olyckan varit framme ser vi till att din kavaj, skjorta, klänning eller annat plagg ser ut som ny.

Vi förser idag kunder med skräddarsydd lokalvård inom många områden så som kontor, cafe, butiker, fönsterputs och privatpersoner.