Restaurangtvätt – hyr textilier och tvätta via oss

Restaurangtvätt via Rent.se innebär att ni alltid har tillgång till rena dukar, servetter och slängar för köket samt rena fräscha kläder till personalen, tvättade med yrkesstolthet och hållbarhet i hela processen.

 

Antingen om ni önskar hjälp med tvätt av era egna textilier eller om ni önskar att hyra eller köpa in via oss så är vi rätt leverantör att vända sig när det gäller restaurangtvätt.

 

Sedan starten för snart 20 år sedan hjälper vi idag flera av Göteborgs och Väst Sveriges premiumrestauranger. Flera av dessa har varit med från starten och fått sin restaurangtvätt levererad av oss. Våra långa kundrelationer är något vi är stolta över.

 

Som kund hos oss ger vi er snabb och flexibel service när det gäller restaurangtvätt. Om något oförutsett skulle hända, är vi alltid ett mail eller samtal ifrån för att lösa er situation eller svara på just era frågor. Vår goda kundkännedom gör att vi vet vem alla kunder är hos oss, stor som mindre så är ni och er kundnöjdhet alltid vår prioritet.

 

Vi är också duktiga på att skräddarsy lösning och leveranser till er för att än mer höja värdet i vårt utbud. När det kommer till restaurangtvätt vet vi att kraven är höga och tidsåtgången stor när ett till exempel ett bord behöver dukas om för att det visade sig att tvätten inte höll önskad kvalité. Vi arbetar med hög grad av yrkesstolthet och kvalité vilket gör att som samarbetspartner med oss kan förvänta sig ett mycket gott tvättresultat.

 

Låt oss ta hand om restaurangtvätten och hanterandet av linnet medan ni kan fokusera er tid och kraft på era kunder och er kärnverksamhet.