Entremattor – Hyr och tvätta era entremattor via oss

Entremattor och dess skötsel fixar vi på Rent.se åt er. Välj storlek och hur ofta ni önskar att vi kommer och hämtar för tvätta. Läs mer om alternativen här.

 

Vi vet hur viktigt det är med första intrycket. Oavsett om ni vill ha Entremattor som skyddar era golv från väta och smuts samt bidra med ett trevligare bemötande genom entremattor med tryck eller locka era kunder in med pampiga röda entremattor utomhus har vi lösningen för er.

 

Med hyra av entrematta från oss är det enkelt och kostnadseffektivt att uppnå alla dessa delar. Ni väljer själva hur ofta vi skall byta dem och hos oss är det enkelt till exempel att ha lite färre byten under sommar då behovet är mindre och därefter öka frekvensen när vintern kommer. Det är därför Entremattor via Rent.se brukar både vara den bästa lösningen både sett till resultat men även ekonomiskt. Skriv till oss om vad ni har för nuvarande lösning för entremattor och så återkommer vi med vårt pris alternativt vad ni önskar för lösning.

 

Entremattans olika användningsområden

En entrematta stoppar effektivt av den grov smuts som dras in via gångtrafikanter och förutom en trevligare inomhusmiljö sparar på era städkostnader. Entremattor i inomhusmiljö ger även ett trevligare inomhusklimat och fungerar mycket bra för att dämpa ljudnivån från både gång och samtal i till exempel korridorer.

 

Vår arbetshäst till entrematta – Standard+
Entrematta tillverkad av återvunnet gummi och nylon som håller smutsen kvar i entrémattan istället för era golv. Har ni problem att ni får svåra fläckar eller att slask från gatan som både risker att göra golvet halt samt skada golvet när det kommer in hos er.

 

Röda mattor
Ger ett trevligt och iögonfallande intryck och fungerar både bra i entren samt utomhus.

 

Entremattor med eget tryck
Välj exakt vilka färg och tryck ni önskar på er entrematta. Det kan vara er logga eller ett budskap ni önskar att medarbetarna eller kunderna skall tänka på.

 

Ergonomi- och Arbetsplatsmattor
Vi hyr även ut och säljer ergonomimattor av hög kvalité och för många användningsområden och arbetsmiljöer. Dessa är anpassade för olika typer av personal och som står upp och arbetar under en längre tid. Det gäller allt från kontors, bar och industrimiljöer.

Dessa mattor har en starkt avlastande påverkan på rygg, muskler och leder och bidrar till en bättre arbetsmiljö där ni för en liten kostnad får både friskare och gladare medarbetare. Vi kan erbjuda anpassade lösningar för att rengöra dessa efter ett lämpligt intervall beroende på era behov om ni önskar. Annars går det givetvis utmärkt och endast köpa direkt från oss.

 

Pris för hyra av entremattor beroende på antal och behov av antal byten, kontakta oss därför för mer information.