Arbetskläder

Vi tvättar arbetskläder åt alla typer av verksamheter som industrier, bagerier och byggnadsarbetare. När det kommer till Arbetskläder så vet vi att säkerhet är prioritet nummer ett hos våra kunder och dess anställda.

 

Här hjälper vi till på det bästa sätt vi kan. Nämligen att säkerställa att varslen och reflexer funktion inte försämras vid tvätt av arbetskläder. Att era arbetskläder blir rena och fräscha på riktigt när dessa tas på vid arbetsdagens start är vår prio, för vi vet hur viktigt det är för våra kunder och dess anställda, något vi säkerställer varje dag och vid varje leverans.

 

Vi tvättar ibland arbetskläder två gånger för att få de riktigt rena eller lägger till extra sköljning. Vi använder ett 100% biologiskt tillsatsmedel specialiserat för att ta bort svårare fläckar som fett, asfalt och betong. Men den viktigaste biten är att vi torkar arbetskläderna i kall luft eller hängtorka. För det är just genom att torka arbetskläder i varma tumlare som dels sliter och krymper plagg men framförallt förstör plaggets varsel- och reflexibla funktioner. När det gäller tvätt av arbetskläder, är det oss ni skall vända er till.