Hotelltvätt

Textilservicen till hotell och andra verksamheter med övernattning är en av de viktigaste samarbetsparters ni väljer. Se till att välja en som kommer finnas där för er och hittar en servicenivån som ni önskar och passar er verksamhet bäst. Se till att välja RENT.se.

 

Vi vet hur tidskrävande det är att bädda upp en hel säng och piffa till kuddarna inför era glada gästers ankomst. Därför är det frustrerande att precis när man är klar och beskådar sitt arbete upptäcka att det finns en fläck på Påslakanet. Då måste hela sängen bäddas om och det tar tid för er personal vilket förutom frustrationen också kostar er pengar. Vi på RENT.SE har en mer manuell tvätt- och mangelprocess som gör att personal hos oss vid minst tre olika tillfällen kollar att inte fläckar eller hår finns kvar efter tvätt samt att manglingen lever upp till de höga krav vi ställer.

 

Linnet till hotell är en betydelsefull del i verksamhetens kvalitetsintryck och kräver stor logistik. Här kan ni som kund välja mellan att hyra linnet av oss alternativt så tvättar vi ert eget gods. Ni har alltid möjlighet att använda ett unikt linne för er verksamhet antingen via era egna kanaler eller om ni vill att vi skall hjälpa er med detta. Behöver ni hjälp med tvätt av även täcken eller kuddart så hjälper vi er såklart med det.

 

Med vår arbetsprocess kan ni känna er lugna med att tvätten behandlas snabbt och på ett miljövänligt sätt. Skulle något akut dyka upp, då är vi ett samtal bort och kan nästan alltid vara hos er inom kort med en extra leverans.