Hyra Dukar, Servetter & Sängkläder

Skall ni anordna bröllop, fest, catering eller ett event och vill höja intrycket och skapa en fin och härlig inramning genom att använda vita dukar och servetter så kan vi på RENT.se hjälpa er med detta.

 

Vi har flera olika storlekar, både för lång- samt kvadratisk/runda bord. Majoriteten av aåra dukar är vita klassiska med ni vi har några rutiga alternativ också. Vi har dukar som passar för 2-, 4-, och 6-mannabord samt ett antal andra storlekar och kombinationer av bord. Det är också en smakfråga hur långt överhäng ni föredrar på sidorna.

 

Gör en förfrågan om antal och vilka storlekar ni önskar så återkommer vi med prisförslag. Ni är välkomna att hämta hos oss men vi erbjuder även leverans och hämtning, vilket kan vara skönt när det finns mycket annat som kräver sin tid när det ordnas bröllop och fester. Har ni några frågor är det bara att kontakta oss så svarar vi på dom.

 

Vi hyr även ut färdiga paket med sängkläder och handdukar åt dig som hyr ut din bostad via t.ex airbnb och inte vill att gästerna sover i era sängkläder samt slipper problemet med tvätt för nyincheckade gäster.