Tvätt av mattor och Textilgolv

För att tvätta mattor samt textilgolv som heltäckningsmatta eller andra textilgolv använder vi på RENT:se en Carpet Clean. Det är en torrtvättmetod som är 100% ekologisk och skonsam mot både mattor, textilgolv och miljön.

 

Maskinen består av två borstar som snurrar mot varandra och samlar upp smuts, damm och andra partiklar i en behållare. Den är nästan ljudlös och dessutom en mycket miljövänlig tvättmetod då åtgången av vatten är minimal och endast ekologiska medel används. Några minuter efter att golvet är behandlat så är det torrt och framförallt rent.

 

Är heltäckningsmattan i sovrummet eller textilgolven smutsiga och endast dammsugits dom senaste åren. Genom oss ser vi till att rengöra på djupet och samla upp all damm och smuts som satt sig i textilierna. Resultatet blir både fräschare vad gäller intrycket men framförallt luften blir renare. Carpet Cleanern är enkel att transportera så vi kan även komma till era lokaler oavsett om företag eller privatperson.

 

Denna metod går att använda på flertalet av mattor också och ger i vissa fall bättre effekt än kemtvätt av mattor. Kemtvätt av både mattor och andra kläder är en tjänst som vi erbjuder. Skriv till oss eller ännu bättre, kom in med era mattor eller skriv till oss så skall vi avgöra vad som är bästa sättet att få era mattor renast.

 

VI erbjuder alla typer av lokalvård för företag, privatpersoner eller flyttstäd. Vi har även samarbetspartners inom fönsterputs och andra typer av närgränsande område. Skriv till oss och förklara ert behov så svarar vi med offert.

 

Se priser för tvätt och kemtvätt av mattor på sidan Kemtvätt och Privattvätt