Lokalvård

Vi förser idag kunder med skräddarsydd lokalvård inom många områden så som kontor, cafe, butiker, fönsterputs och privatpersoner.

 

Vår personal har kollektivavtal från IF metall vilket gör att ni kan känna trygghet att vår personal har rätt ersättning och att vi som företag konkurrerar på rätt villkor, något som tyvärr är ovanligt i branschen. Detta ser vi dock som en konkurrensfördel vilket bland annat gett oss kontinuitet på personal och ni kommer i de flesta fall ha samma personer som städar hos er varje gång, något som våra befintliga kunder uppskattar. Detta gör det också enkelt att tillgodose och säkerställa att eventuella special önskemål ni har för just er lokalvård efterföljs vid varje tillfälle.

 

Vi kan också bli en helhetsleverantör av flertalet tjänster där vi förutom lokalvård ordnar entrematta i dörren, rena kökshanddukar i köket och rengöring, företagets textilgolv halvårsvis tvätt av kostymer. Ni minska antalet leverantörer och kontaktpunkter samtidigt som vi kan erbjuda ett bättre totalpris.